Skip to main content

Jobba här

Det här är vi som jobbar på TIQQE Services.

“Vi är övertygade om att våra engagerade medarbetare är nyckeln till vår framgång och därför strävar vi alltid efter att skapa en stöttande och trivsam arbetsmiljö där varje individ känner sig värderad och omhändertagen.”

Vår filosofiTIQQE Services

Erika

”Att vi får jobba på våra villkor och att vi får styra mycket själva”

Per

”Det bästa med TIQQE Services är sättet vi bygger relationer med kunderna. Tack vare en rak och ärlig kommunikation så har vi bra koll på allas behov. Vi kommunicerar mycket och har nära till skratt vilket skapar en supertrevlig arbetsmiljö. Att lägga lite extra tid på relationerna på det här sättet gör att vi kan anpassa vårt arbetssätt väldigt snabbt om kunden har synpunkter eller önskemål.”

Alicia

”Det bästa med TIQQE Services är att vi ser lösningar före problem, sen tycker jag att det är fantastiskt att vi ser relationer snarare än uppdrag. Vi tänker långsiktigt och har människan i fokus.”

Agnes

”Det bästa med Tiqqe Services är att vi alla är lika måna om att arbeta med klimartsmarta metoder och produkter”

Dario

”Bästa med TIQQE Services är TIQQE filosofin. Möjliggöra ideér, utmana nuet, sluta aldrig lära dig och var alltid trevlig. Så jobba tillsammans med bra människor som uppskattar dig och följer dessa ideér.”

Emma.K

”Det bästa är att vi har roligt på jobbet och att vi har bra förmåner”

Emma.H

Lina

”Man känner sig sedd och uppskattad.”

Emelie

Emelie

Emy

”Det bästa med TIQQE Services är alla fantastiska kollegor och tilliten som genomsyrar hela organisationen. Här fokuseras det på relationer, utveckling och gemenskap vilket är tre otroligt viktiga faktorer om du frågar mig.”

Jenny.H

”Hos TIQQE service är vi ett bra team där vi kommunicerar både på svenska och teckenspråk med både kunder och kollegor. Jag gillar när kunden blir nöjd, för det betyder att jag som lokalvårdare har gjort ett riktigt bra jobb –  och det gör mig glad.”

Jobba på en riktigt  nice arbetsplats

  • Make people awesome
  • Be nice – är något vi lever efter
  • Maxat friskvårdsbidrag
  • Tjänstepensionsplan med betydligt högre pensionsavsättning
  • Sjukförsäkring utöver det vanliga
Vill du bli en del av vårt gäng?

Jobba hos oss!

Att jobba på TIQQE Services innebär att du är en del av ett härligt gäng som tar hand om varandra.

Kontakta oss på info@tiqqeservices.com